ELOFLEX MODEL A-KIT

Eloflex Model A is een veilig, zeer nauwkeurig bedieningssysteem dat speciaal is ontworpen voor elektrische rolstoelen van Eloflex. Als de begeleiderbesturing is geactiveerd, kan de persoon die achter de elektrische rolstoel loopt deze veilig en nauwkeurig bedienen. Of u nu wordt vergezeld door een begeleider of een verzorger, de rolstoel is eenvoudig te besturen vanaf de achterzijde. De begeleidersbesturing werkt met twee handgrepen en een duimjoystick. Dankzij de twee handgrepen kan de persoon die achter de stoel loopt intuïtief de bewegingen van de stoel aanvoelen en de duimjoystick met zeer nauwkeurig bedienen. 

 

https://eloflex.nl/accessoires/eloflex-model-a-kit/

UW KEUZE

Model A geeft u de flexibiliteit om de ideale opstelling voor uw behoeften te kiezen. De joystick kan bijvoorbeeld gewoon op de armleuning blijven zitten als u dat wilt, zodat u de controle weer kunt overnemen als dat nodig is. De nieuwe joystick heeft ook een lampje dat de weg voor u verlicht, hoewel deze functie alleen kan worden gebruikt als u zonder begeleider rijdt. 

LINKS OF RECHTS

Bent u links- of rechtshandig? Geen probleem. Met onze begeleidersbesturing kunt u kiezen of deze aan de rechter- of linkerkant moet worden geplaatst. De duimjoystick werkt met de accu's van de elektrische rolstoel, waardoor deze niet apart hoeft te worden opgeladen. Hij verbruikt ook geen extra stroom, zodat uw Eloflex zijn uitgebreide bereik behoudt. Het totale gewicht van de bedieningsset voor begeleiders, inclusief de joystick, is 1,5 kg. Eloflex 

ANDERE ACCESSOIRES

Slideshow Items

 • PREMIUM KUSSEN - EASE ONE

  Ease One is een zacht en ultracomfortabel premium kussen dat is ontworpen voor mensen die langere...

 • PREMIUM KUSSEN - EASE WEDGE

  De Ease Wedge is een wigvormig kussen dat aan de voorkant verhoogd is. Het is speciaal ontworpen...

 • VERSTELBARE VOETSTEUN

  Met onze verstelbare voetsteun kunt u de hoek van de voetplaat instellen van 0 tot 90 graden. Dit...

 • JOYSTICK VERLENGINGEN

  Eloflex biedt twee verschillende verlengstukken voor joysticks om te voorzien in een breed scala...

 • BESCHERMENDE REISHOES

  Onze beschermende reishoes is het perfecte accessoire voor liefhebbers van elektrische rolstoelen...

 • VERSTELBARE HOOFDSTEUN

  De Eloflex-hoofdsteun is een zeer veelzijdige optie voor extra hoofd- en neksteun, ontworpen om h...

ONZE ELEKTRISCHE ROLSTOELEN